Конференція НДО, бізнес-асоціацій, кластерів, МСП та стартапів

Перша в Україні конференція по темі 5.0, збирає сьогодні 14 липня в Києві всіх учасників руху «Індустрія 4.0 в Україні» – замовників, інтеграторів, розробників, вендорів, стартапи та університети, а також урядові організації.

Долучилися до участі у цій потужній конференції і представники Полтавського державного аграрного університету на базі якого функціонує Центр впровадження Індустрії 4.0. Участь у онлайн форматі в заході беруть перший проректор університету Олександр Галич та керівник центру Володимир Муравльов.

Цілями та завданнями конференції стали:

  • Презентація 1-ої версії дорожньої карти подвійного цифрового та зеленого переходу
  • Консолідація навколо ключових викликів та напрямів дій Індустрії 5.0
  • Розширення кола учасників Smart.Industry, включно з policy-makers та міжнародними організаціями
  • Презентації програм 5.0 від АППАУ та Українського кластерного альянсу, інновацій та потенціалу українських розробників

Захід проводиться в рамках швейцарсько-українського проекту «Зміцнення членських бізнес-об’єднань ММСП в Україні (II фаза)», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) спільно з Міністерством економіки України та за підтримки уряду Швейцарії.

У програмі заходу передбачено підписання Маніфесту Індустрії 5.0 провідними бізнес-об’єднаннями, стейкхолдерами та активними учасниками руху «Індустрія 4.0 в Україні» серед яких і Полтавський державний аграрний університет.